Merkenbureau

024-3739470

Merkenscan

Twijfelt u of uw merkenportefeuille nog up to date is? Met de merkenscan kunnen wij in enkele dagen, voor een zeer gering bedrag, uw twijfel wegnemen.

Doe hier de merkenscan!

Ja, Ik wil een gratis offerte!

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:*

  Naam: *

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Plaats:*

  Vraag / opmerking:

  Wat is een handelsnaam?

  Een handelsnaam is hetzelfde als een bedrijfsnaam. Een handelsnaam wordt apart van een merknaam vastgelegd. Het verschil tussen een handelsnaam en een merknaam, is dat de handelsnaam slechts voor het gebruik kan worden geregistreerd. De handelsnaam is daarmee maar bepekt beschermd, ook al heeft u deze vastgelegd bij de Kamer van Koophandel.

   

  Inbreuk op merkrechten

  Bovendien is het goed om te onderzoeken of uw handelsnaam geen inbreuk maakt op een bepaald merkrecht. De Kamer van Koophandel zal u hierover niet informeren, terwijl dit wel consequenties voor u kan hebben. Tevens kan uw beeldmerk (logo) lijken op dat van een ander, waardoor u gedwongen wordt u logo te vervangen. Dit is natuurlijk erg vervelend als u bijvoorbeeld briefpapier, banieren en reclame borden met het logo heeft laten maken.

   

  Onderzoek naar uw handelsnaam

  Wij raden aan om niet blindelings te vertrouwen op het handelsregister bij het kiezen van uw handelsnaam. Wij kunnen voor u uitvoerig onderzoek doen naar de merken die mogelijk kunnen conflicteren met uw handelsmerk. Indien er geen conflicterend merk wordt geconstateerd, kunt u desgewenst uw naam ook als merk door ons laten registreren.

   

  Meer informatie

  Indien u meer informatie wenst of een onderzoek naar uw handelsnaam door ons wilt laten uitvoeren, kunt u contact opnemen via het contactformulier op deze website. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.  © Copyright 2024 SalesWizard.nl. All rights Reserved