Merkenbureau

024-3739470

Merkenscan

Twijfelt u of uw merkenportefeuille nog up to date is? Met de merkenscan kunnen wij in enkele dagen, voor een zeer gering bedrag, uw twijfel wegnemen.

Doe hier de merkenscan!

Ja, Ik wil een gratis offerte!

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:*

  Naam: *

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Plaats:*

  Vraag / opmerking:

  Wat is merkrecht?

  Merkrecht zorgt voor bescherming van de de tekens waardoor klanten uw organisatie en uw producten kunnen onderscheiden van anderen. Merkrecht kunt u voor allerlei zaken verkrijgen, zoals bijvoorbeeld voor een bedrijfsnaam, productnaam, logo, tekening, vorm, kleur enz. Namen van producten (woordmerken) en logo’s (beeldmerken) worden het meest geregistreerd. Merkrecht kunt u verkrijgen door uw merk te registreren in een merkenregister.

   

  Het onderscheidende vermogen van een merk

  Het onderscheidende vermogen van een merk is essentieel als u merkrecht wilt verkrijgen. Om een merknaam te registreren in een merkenregister moet uw merk aan deze eis voldoen. Het vaststellen van dit onderscheidende vermogen is echter niet zo eenvoudig als het lijkt. Op het moment dat een merk niets over het product of dienst zegt heeft het verkrijgen van merkrecht een grote kans van slagen. Indien de merknaam die u wilt registreren wel veel over het product, dienst of eigenschappen daarvan prijsgeeft, heeft de registratie in een merkenregister minder kans van slagen, doordat het een minder onderscheidend vermogen bezit. Ons merkenbureau kan met haar specialistische medewerkers en jaren lange ervaring een goede reële inschatting maken van de kans op een succesvolle registratie en zal u daarover graag adviseren.

   

  Merkrecht verkrijgen

  Merkrecht kunt u verkrijgen door een merknaam te registreren in een merkenregister. Ieder land of landengroep heeft haar eigen merkenregister. Om in Nederland merkrecht te verkrijgen kunt u uw merk (laten) inschrijven bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE). Dit is het officiële bureau voor de registratie van merken in de Benelux. Nadat uw merknaam is geregistreerd in dit merkenregister, heeft u merkrecht over het merk in de Benelux-landen. Wij adviseren u graag hoe u het beste uw merk kunt registreren en of dit kans van slagen heeft. Ook kan ons merkenbureau merkrecht aanvragen in andere landen, Europa en zelfs de over de hele wereld. Laat u vrijblijvend adviseren door het contactformulier op deze website in te vullen en te versturen. Wij nemen vervolgens contact met u op!  © Copyright 2024 SalesWizard.nl. All rights Reserved