Merkenbureau

024-3739470

Merkenscan

Twijfelt u of uw merkenportefeuille nog up to date is? Met de merkenscan kunnen wij in enkele dagen, voor een zeer gering bedrag, uw twijfel wegnemen.

Doe hier de merkenscan!

Ja, Ik wil een gratis offerte!

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:*

  Naam: *

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Plaats:*

  Vraag / opmerking:

  Wat is auteursrecht?

  Het auteursrecht is een recht dat niet direct in relatie staat met de handel. Auteursrecht is het recht dat de maker van een origineel of oorspronkelijk werk bezit om het werk in openbaarheid te brengen en te verveelvoudigen. Als auteur heb je daarmee het uitsluitend recht op alles dat u maakt. Niemand mag zonder toestemming de zaken gebruiken die auteursrechtelijk zijn beschermd. Er bestaan weliswaar enkele uitzonderingen, maar over het algemeen stelt de wet de auteur in staat om van het werk (financieel) te profiteren.

  Auteursrechtelijke werken

  Het is mogelijk om voorwaarden te stellen aan mensen die uw werk willen gebruiken. Zo kunt u in ruil voor publicatie een vergoeding vragen. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan door auteurs die van een uitgever een vergoeding krijgen voor het uitgeven van een boek. Ditzelfde geldt voor andere auteursrechtelijke werken, zoals bijvoorbeeld van muziek of schilderwerken. Ook deze elementen kunnen auteursrechtelijk beschermd worden, zodat niet iedereen dit zomaar mag gebruiken.

  De enige met zeggenschap

  Het auteursrecht zorgt er op die manier voor dat u als auteur de enige bent die zeggenschap heeft op het eigen geproduceerde werk. Zo kunt u voorwaarden stellen voor de manier waarop het beschermde werk mag worden gebruikt en geƫxploiteerd. Wanneer u meer wilt weten over auteursrecht, kunt u gerust contact opnemen met merkenbureau Jurimark via het contactformulier op deze website.  © Copyright 2024 SalesWizard.nl. All rights Reserved