Merkenbureau

024-3739470

Merkenscan

Twijfelt u of uw merkenportefeuille nog up to date is? Met de merkenscan kunnen wij in enkele dagen, voor een zeer gering bedrag, uw twijfel wegnemen.

Doe hier de merkenscan!

Ja, Ik wil een gratis offerte!

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:*

  Naam: *

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Plaats:*

  Vraag / opmerking:

  Wat is een model?

  Een model is het uiterlijk van een voortbrengsel of een deel daarvan. Bij een model gaat het dus om vormgeving van allerlei verschillende voorwerpen. Een voorwerp bestaat uit vele uiterlijke kenmerken die kunnen gelden als model. Voorbeelden hiervan zijn kleur, lijnen, omtrek, vorm, textuur en materiaal.

   

  Wat is modelrecht?

  Modelrecht kunt u verkrijgen op bepaalde delen van de vormgeving. Hierbij is het van belang dat het een vernieuwende vormgeving betreft en dat het een eigen karakter bezit. Modelrecht kunt u alleen verkrijgen als u het model registreert in een modellenregister. Om in Nederland modelrecht te verkrijgen dient u het model in te schrijven bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE). Deze instantie geeft u een exclusief modelrecht voor de Benelux-landen. Daarnaast kunt u ook in andere landen, Europa en zelfs wereldwijd modelrecht verkrijgen. Hiervoor kunt u terecht bij andere instanties.

   

  Modelrecht verkrijgen

  U kunt zelf modelrecht aanvragen bij een modellenregister, maar dit kunt u ook door ons laten doen. Ons merkenbureau kan u namelijk vooraf adviseren of het zinvol is om modelrecht aan te vragen en weet precies hoe dit in zijn werk gaat. Zodat u snel en effici├źnt beschikt over modelrecht voor uw model.

   

  Meer informatie

  Via het contactformulier op deze website kunt u met ons in contact komen. Via dit formulier kunt u vrijblijvend meer informatie aanvragen over modelrecht en onze andere diensten. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen.  © Copyright 2024 SalesWizard.nl. All rights Reserved