Merkenbureau

024-3739470

Merkenscan

Twijfelt u of uw merkenportefeuille nog up to date is? Met de merkenscan kunnen wij in enkele dagen, voor een zeer gering bedrag, uw twijfel wegnemen.

Doe hier de merkenscan!

Ja, Ik wil een gratis offerte!

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:*

  Naam: *

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Plaats:*

  Vraag / opmerking:

  Waarom een merknaam registreren?

  Indien uw merk onderscheidend vermogen bezit kunt u uw merknaam registreren. Een merknaam registreren kunt u zelf doen, maar ook laten doen door een merkenbureau. Als u besluit uw merknaam te registreren zou het vervelend zijn als uw inschrijving wordt afgewezen, de registratiekosten krijgt u in de meeste gevallen namelijk niet terug. U dient zich daarom vooraf goed te verdiepen in de materie of een merkenbureau uw merknaam te laten registreren, zodat wij u vooraf kunnen adviseren.

   

  Merkenregisters

  U kunt uw merknaam registreren bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE). Deze officiële instantie verzorgt merkenregistratie voor de Benelux-landen. Een merknaam registreren om merkrecht in Nederland te krijgen, kan alleen bij het BBIE. Voor andere landen, Europa en zelfs wereldwijde merknamen registratie kunt u terecht bij andere instanties. Wij adviseren u hier graag over en uw merknaam registreren wij ook als dit wenselijk is.

   

  De voordelen van een merknaam registreren

  Het registreren van een merknaam is altijd verstandig en geeft u een aantal voordelen. Een geldige registratie in een merkenregister geeft u het alleen recht om de merknaam te gebruiken. Zo heeft u altijd zekerheid dat niet een concurrent uw merknaam gaat gebruiken en kunt u optreden tegen het gebruik van het merk door anderen.

   

  Laat uw merknaam registreren door ons Merkenbureau

  Een merknaam registreren kunt u zelf doen, maar als u dit door merkenbureau Jurimark laat doen, bent u verzekerd van een goede en betrouwbare service. Wij kunnen u adviseren over de merkenregisters waar u uw merk het beste kunt laten registreren en of de registratie een reële kans maakt. Bovendien werken wij efficiënt en snel, zodat u zelf weinig tijd hoeft te steken in de materie.  © Copyright 2024 SalesWizard.nl. All rights Reserved