Merkenbureau

024-3739470

Merkenscan

Twijfelt u of uw merkenportefeuille nog up to date is? Met de merkenscan kunnen wij in enkele dagen, voor een zeer gering bedrag, uw twijfel wegnemen.

Doe hier de merkenscan!

Ja, Ik wil een gratis offerte!

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:*

  Naam: *

  E-Mail:*

  Telefoonnummer:*

  Plaats:*

  Vraag / opmerking:

  Merkenbureau Jurimark

  Merkenbureau Jurimark is in 2001 opgericht en is een adviesbureau voor zaken omtrent het zogeheten ‘industriële eigendom’. Dit komt er op neer dat zaken beschermd worden tegen kopiëren. Deze zaken omvatten allerlei verschillende rechten die kunnen worden toegekend aan slechts één eigenaar. Het onderzoeken en registreren van deze verschillende rechten is erg specialistisch werk. Merkenbureau Jurimark is opgericht om bedrijven te adviseren en te helpen bij het verkrijgen van deze verschillende rechten.

   

  Service van merkenbureau Jurimark

  Merkenbureau Jurimark opereert wereldwijd en is in staat om in verschillende landen rechten te verkrijgen op een snelle en efficiënte wijze. Ook kunt u onze hulp inroepen bij conflicten met rechten van anderen. Wij kunnen bepaalde zaken onderzoeken, u adviseren en u bestaan bij het zoeken naar oplossingen.

   

  Meer informatie over merkenbureau Jurimark

  U kunt meer informatie over merkenbureau Jurimark ontvangen door het contactformulier op deze website in te vullen en te verzenden. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.  © Copyright 2024 SalesWizard.nl. All rights Reserved